Welkom

LET OP:
Helaas is het Byron Bay Lunch Café definitief gesloten. Wij hopen spoedig een nieuwe locatie / vorm te vinden. Voor meer informatie, houd onze Facebook pagina in de gaten.

ATTENTION:
Unfortunately the Byron Bay Lunch Café has closed its doors. We hope to find a new location for the café soon. For more information, keep an eye on our Facebook page.

~

Met het zand nog tussen je tenen, na een frisse duik in zee, óf zo je bed uit gerold met het slaapzand nog in je ooghoeken. Kom in het weekend heerlijk wakker worden of even lekker onderuit zitten in hartje Scheveningen bij het Byron Bay Lunch Café. Het sfeervolle hoekpandje aan de Wassenaarsestraat 86 verandert in het weekend van de doordeweekse naschoolse opvang ‘Het Schuitengat’ in een knusse, tijdloze lunchroom.

Neem lekker de tijd en ga onderuit zitten met een boek of klets op je gemak bij met je lief of de buurman onder het genot van een heerlijke kop koffie en een rijkelijk belegd broodje. Regelmatig is er een akoestische muzieksessie van een lokale muzikant die een aantal nummers ten gehore brengt. Ook eigenaresse Bianca Wubben pakt graag zo nu en dan haar gitaar op voor een fijn stukje live-muziek.

Tot gauw, bij het Byron Bay Lunch Café!